GyIK

Gyakran Ismételt Kérdések

1. A TÁMOP 4.1.2 B kapcsán hallottam a radarról, amely felkeltette az érdeklődésemet. Egyénileg is kitölthető-e a kérdőív?
Ha igen, akkor hogyan és mennyibe kerül?
Természetesen egyénileg is kitölthető a kompetenciamérő kérdőív, kérem, hogy érdeklődését bővebben kifejtve a radar@qualitas.hu e-mail címre írja le.

2. Kitöltöttem a kérdőíveket, de sajnos elfelejtettem kinyomtatni a kitöltés végén megjelent leírást. Van-e arra mód, hogy újbóli belépés után a nyomtatást pótoljam?
Csak a kitöltés végén jelenik meg a rövid visszajelzés, melyet, csak akkor lehet kinyomtatni. Újbóli belépésre ugyanazzal a kóddal nincs lehetősége. A visszajelzésre kijelölt RaDAr tanácsadónktól bővebb, nyomtatott, minden részletre kiterjedő visszajelzést fog kapni.

3. Győr-Moson-Sopron megyében van-e kollégájuk, fel venném vele a kapcsolatot.
RaDAr tanácsadóink minden megyében vannak és mozgósíthatók. Kérem, hogy megrendelését vagy érdeklődését a radar@qualitas.hu e-mail címre írja meg.

4. Tetszik a standjuk a HR Expon, érdekelnek a szervezetfejlesztéssel kapcsolatos információk.
Örülünk, hogy megnyerte tetszétés a kiállítás.Bővebb információért írjon a qualitas@qualitas.hu e-mail címre.

5. A mentorháló program keretében kaptam önöktől kódokat, melyeket nem találok (új gépre átállás stb.). Mit kell tennem, hogy új kódokat kapjak?

Önnek nem ezt a programot kell használnia, hanem a Qualitas T&G Kft. on-line kérdőíves rendszerét. Kérem, hogy írjon a qualitas@qualitas.hu e-mail címre, hogy a kollégám újból meg tudja küldeni Önnek a kitöltéshez szükséges azonosítókat.

6. Egy "felnőtt" kitöltési kódhoz hány kérdőívet kell kitöltenem?
A RaDAr tanácsadónktól kapott kód beírása után 2 db kérdőívet kell kitöltenie. Az egyik a viselkedés a másik pedig az értekek mérésére vonatkozik.

7. Nyomtatva kaptam meg a kompetencia méréshez szükséges belépési kódot. Sajnos elég nehezen beazonosítható, hogy a kódban szereplő nagy -i betű vagy kis -l betű szerepel-e.  Tudnának-e pontosabb leírást adni, arra, hogyan lehet a próbálgatásokat elkerülni.
Mindig e-mailen küldjük ki a belépéshez szükséges azonosítókat, valószínű az Önök intézményében a koordinációval megbízott személy nem az e-mailes továbbítást, hanem a nyomtatott anyag átadását választotta.

8. A Délmagyarország szervezében megrendezett Vállalkozói Akadémián találkoztam az előadók között Cseh Györgyivel. Előadásának anyaga felkeltette érdeklődésemet, szeretném újra áttekinteni azt, lehetséges-e, hogy megküldjék részemre?

Kedves Érdeklődő! Természetesen meg lehet tekinteni az előadás anyagát, melyet a Dokumentumtár menüpontban érhet el: Cseh Györgyi:Kevés cég menedzseli jól a munkatársait. És Ön? Kiválasztás, beillesztés, fejlesztés és megtartás a KKV szektorban

Vissza
© 2010 kompetenciavizsgalat.hu | A RaDAr magyarországi kizárólagos forgalmazója a Qualitas T&G Kft. :: www.qualitas.hu Hosted by dwxvalid xhtml